lördag 25 maj 2013

Vi håller...

Vi kommer inte att köra Silverraten i Älmhult. Bilen är färdig till tävling, det ser Tirup Service till, men Alice tar studenten dagen innan och då är hon uträknad, bokstavligen, på lördagen. Jag har badat i jobb den senaste tiden och fokus riktas på andra saker. Vi tar därför sikte på Dackefejden i Växjö istället. Förhoppningsvis hinner vi testa en runda innan så känslan kan komma tillbaka.

Bilen är i riktänk. Det tog så pass illa. Ohlsson gör vad han kallar en skönhetsriktning av taket och bakskärmarna (har han insett att det inte är lönt?) och så sneglas det på extrakarossen igaraget.

Steiner, a.k.a. Bufford sheriff T Justice, är anmäld till Älmhult. I postbilen. Senaste insatserna i Älmhult har vait kortvariga, men då har jag varit inblandad. Steiner agerade service förra året och då blev det kortvarigt. Det mest spännande som hände var när lillebror Ekdahls entusisam av att skruva gick ut över servicebilen, guldpärlan. 2010 satt han i kartläsarstolen och då kom vi 200 meter innan framgångsreceptet Schönström/Steiner kom på kant med naturen. Håller tummarna för bättre lycka.