måndag 14 oktober 2013

The-Kannan intar Eslöv

Nu ska det avgöras. Ska Pontus Berglund för vet inte vilken gång i ordningen säkra mästerskapstiteln. Det är inte mycket som pekar på att varken vår herres största anhängare eller postmästaren ska kunna hämta in poängen som saknas. Gapet blev lite för stort i och med Steiners DNF och Ekdhals DNS i Asarum. Men oavsett var Kannan hamnar så blir det strid på kniven hela vägen rakt genom målgårdar och ATA-band.

Bakom denna topptrio (inte varje dag Steiner omnämns i ett sådant finrum) jagar alla vi andra. Daniel "DSG" Ekdahl vill ta pallplatsen från Steiner och kommer att lägga den vite i "over-drive" på söndag. Apropå "over-drive" så ledde Harrysson och jag klassen i förra årets upplaga före Pontus men sen blev det bokstavlig over-drive på en rad koner i målgårdarna. Detta ska inte ske i år. Får se till att bromsa i tid eller köra tillräckligt sakta så att det inte blir något "stirr". Förra året fanns en risk att jag skulle behöva genomföra sista provet till fots efter ett mindre sammanbrott i "Panzer Wagen". Får se hur vi har det med lugnet på söndag.

Bästa Opel Ascona? Inte alla mästerskap som kan stoltsera med specifika modell- och märkesmästerskap. "Lill-Kryll" mot altmeister Lundgren. Det kan ligga i Andys händer, men i Eslöv behöver han inte räkna varv. Kanske bara de rundor de hoppas köra runt Martins Opel (eller räkna de Martin och Eddie sladdar runt team Hällestads).