måndag 24 augusti 2015

C4 Specialen

Efter det framgångsrika inhoppet i Örkelljunga med Rally Harry dröjde det inte länge innan näste man stod på tur att efterfråga assistans. Markus Ekdahl har i normala fall sambon Ann som bisittare men eftersom Ann körde fest med stort F som enligt utsagor började redan på torsdagen var hon "out of the race" redan innan det hade börjat.

Nu blev det ganska snart out of the race för oss också redan efter första omgången när något i växellådan går sönder. Förmodligen kulissen för det gick bara att använda ettan och tvåan och med de växlarna vinner man inga tävlingar. Problemen började redan i första omgången där det vid flera tillfällen inte gick att få i trean och det blev en allmänt kantig körning. Trist för det fanns säkert potential att kunna sätta bra tider.

Någonstans i växellådsregionen är felet. Harrysson hävdade att stålspak hade gjort susen, jag hävdar att hade Harry inte kört på 4:ans växel hade han kanske sluppit att backa så många gånger.


Apropå Harry har jag i garaget en speciell plats för alla de stora pokaler vi kört in det senaste året. Kanske inte den mest glamorösa inrättningen men ett steg på vägen och jag får ju inga priser när jag kör själv.