torsdag 26 maj 2016

Uppdatering maj

Sydrallyt blev en spännande tillställning. Först fick Steiner kasta in handduken redan under fredagen och blixtinkallad fick Andreas Nilsson kasta sig in hetluften direkt. Det var ett par år sedan Andy läste noter och det är inte lätt att läsa i Blekinge och därför blev 16 km SS1 lite notfattigt. Men vi tog oss i kragen på SS2 och här lyckaddes vi på något viss vara före alla andra, Mattis Olsson som hade rekat borträknad. Eftersom SS1 fick strykas på grund av en skogsbrand fann vi oss hastig och mycket lustigt i ledningen. Detta förvaltades på bästa sätt under nästan hela SS3, det var frisk körning. Nu sket det sig när vägen och farten inte överenstämde. 3 minuter förvann och så var det ridå. Vi ska dock vara glada att det inte blev värre.

Sista sträckan körde vi bara igenom för att komma imål. Vi är trots det ganska grova misstaget mycket nöjda då det för en gång skull inte var tempot det var fel på.

Bilen fick besöka riktbänk och lite ny plåt får skarvas dit men vi ska vara redo för att leka lite på Staffanstorps Motorshow den 3 juni. Leka ska vi även göra i Eslöv den 12 juni och det finns viss risk att däckkontot kommer naggas i kanten.