lördag 5 mars 2016

Lämnat vinterdvalan

Många djur går under vintern i ide eller på annat sätt gräver ner sig i myllan för att förhoppningsvis komma helskinnade igenom vintermånaderna. Detta har praktiserats sedan arternas fördelse och verkar på det hela taget vara en lysande strategi. Vi har under vintern anammat denna strategi men igår var det dags att lämna vinterdvalan och komma ut i det som borde vara vår men mest liknar höst/vinter. Dvalan verkar ha gjort gott för Volvon startade på första försöket och efter 5 månaders vila får det ses som ett gott tecken.


Nya fjäderben väntar på monteringServicechef Ohlsson kan inte helt förlika sig med de nya reglerna som gäller för stänkskydd. Det mättes och konstaterades att "...de blir ju nåna riktiga jävlar, de kommer vi ju köra av när vi rullar av från släpet, snyggt blir det inte heller..."


Biträdande servicechef David får sättas på att konstruera något som inte är alltför anskrämligt. Han är nyss hemkommen från Willams F1 tester i Barcelona så något vettigt borde väl F1 kunna bidra med. F1 använder i och för sig inte "slaffselaffsar" i lastbilsstorlek men det kanske kan komma att införas där också på sikt.