måndag 1 maj 2017

Hässleholm med Harry

Då var det dags ingen. Harrysson kom till Hässleholm med en färsk seger i bagaget från Skänninge. Då var det Rikard Fors som agerande barlast och lots och ska man se till bältesinställningen har Fors en pondus jag inte kan leva upp till.


Fors besitter uppenbarligen en rad kompetenser som är nödvändiga för att lotsa fram den i tävlingssammanhang psykiskt starke Harrysson. Första rundan och Harry är bra med. Om det har med proceduren innan start att göra låter jag vara osagt men ett mantra av "fullt fokus" ger för den oinvigde en aning om att det är viktigt att fokusera på uppgiften. 0,7 efter Fors med ett par missar innebär att vi var med tidsmässigt. Kanske kunde Fors få stryk. Nu skulle det ökas i omgång två. Och visst ökades det, Hos alla utom hos team Panzer Elite. Inga misstag men tiden var en försämring gentemot omgång 1. Kan kanske bero på att fokus inte riktigt var på topp även om allt pekar på den direkta motsatsen. Inför sista rundan var det fokus som gällde, till skillnad från tidigare var det inte bara i teorin utan nu skulle det omsättas i praktisk handling. 3oo meter sen packade växellådan ihop. Först försvann 3:ans växel och sen blev det tunt bland de andra också. Inte den avslutning vi såg fram emot.

Fors hade inte heller en av sina bästa dagar. T.ex. kan nämnas att ett par pilotbrillor av märket Ray Ban (eller billigare kopior) inte är tänka att läggas i press mellan baklucka och bakljus. Det ska nämnas att det med all tydlighet påpekade satt det var en mycket dåligt plats att förvara sin solbrillor på och att han skulle glömma att han lagt brillorna där och smälla igen bakluckan med tillhörande konsekvenser. Nej, inte då, säger den gode Fors för att 5 minuter senare smälla igen baklyckan över brillorna. Det är alltså inte bara Harrysson som ignorerar, eller skiter i, vad man säger.

Återigen stort tack till Harry och Fors för god underhållning.