lördag 16 april 2011

Anderslöv

Jaja. Då var första målgången avklarad som A-förare och som Grupp-H pilot. Då ska vi komma ihåg att detta är andra säsongen i klassen (A-grupp H). Nöjda? Helt klart. Kör bitvis som en komplett planta men det får tillskansas nybörjarkontot. Totalt har jag räknat ut att det blivit 8 mil i Grupp-H kärran varav 4 av dessa skedde idag.

Problemfritt? Absolut inte. Snurrningar med igensurning och mycket hostande = 15 sek till ingen nytta. Det ska påpekas att detta upprepas vid mer än ett tillfälle. Brand? Ja, i målet på SS5 stod bakbromsarna i ljusan låga efter att ha åkt halva stäckan med låsta bakbromsar = tidsfölust, kassa bakbromsar på återstående sträckor, brand, stress, värme och en del ljumma nävar efter att ha pillat på fälgarna utan handskar.
Längre redogörelse kommer under VAD HÄNDE.

Lider med Steiner, trist att rulla mitt framför alla åskådare samt trist att behöva lägga massa tid i garaget (istället för att dra el i min källare!)
http://www.youtube.com/watch?v=93bob1a_acA

Som sagt, vi låter andra stirra i toppen så hämtar vi banmarkeringar längre ner i fältet. Stort tack till Trelleborgs MK för en fin tävling. Och låt ingen glömma att det är grustävling 3 mil utanför MALMÖ (vem fan kan stoltsera med att arrangera det utom vi i Södra Skåne - mest för att Malmö ligger där det ligger)

THE CONTAINER CRÜE