fredag 29 april 2011

Kongen och kommande helg

Då var "Kongen" räddad. Eftersom Hellman är tvungen att jobba kommer Steiners bisittare Tim Olofsson att sittar i passagerarsätet. Alla som har koll på Anderslövstävlingen vet varför Tim är ledig! Det kommer bli tufft i klassen men förhoppningsvis kan vi vara med och rota runt i mitten av fältet. Återigen är målsättningen att komma i mål så att vi får ett kvitto på att Anderslöv inte var en engångsföretelse. Säger som Magnus Uggla "är man positiv som fan så går allting bra". Vi har vittring!

På söndag är det Lille Mats. Vi ska inte köra utan bara stå vid sidan och bevittna när "Stoffe" och Mats snurrar upp den danska eliten på någon högt uppsatt läktare. Kommer givetvis att dra med kameran och försöka få några mer eller mindre "dassiga" bilder. Som sagt att lära ut foto är en sak, att ta dem själv är en helt annan femma. Ibland lyckas man dock! Med tanke på "generalens" tempo gäller det ha ordning på slutatid och skärpedjup (för att öka effekten och i alla fall på bild få det att se fort ut!)


Kombinationen Harrysson/Ahlström kan sluta på mer än ett sätt!
2009 när "Rally Harry" gick igång på Garnisonen och dess direkta omgivning i Hässleholm gick det så här:


Men det är bara att bita ihop, byta hjul så att man med full kraft kan möta nästa nederlag (eller vad Harrysson nu sa efter Silverratten i Älmhult). Jag gillar inställningen, något fler borde ta efter!